About Me

My photo
Sheffield, England, United Kingdom
Hamba Allah yang berusaha mencari ilmu demi mencapai redhaNya. Seeru a'la barakatillah..

Saturday, 5 January 2013

taknak beli dahhh

salam..

dah almost 1pm.. aku masih belum start type report...giler laaa hari nii.. troublesome betul. semangat je beli leather casing untuk my iphone 5 nii on ebay.. tup2. i perasan ade titik 3 kat kulit tuuu.. ggrrr i terus baling dia dalam tong sampah library. puas hatii.. then, i balik rumah all the way untuk basuh tangan dgn sabun taharah... ade yang kata tak payah la.. tapi, i rase geli giler. i basuh jerrr... and now, my iphone 5 takde baju.. takpe lahh.. lagi sexy kan.. kalo pakai baju tak lawa nampak besar. haha.. merepek jer.

pengajarannya: tak payah la beli barang kulit dari ebay. barangan kulit ni kena pergi tengok sendiri kat kedai, baru beli.. bahaya.. lagi2 kalo barang kulit tu murah..

okay.. lepas ni tak beli dah.

No comments:

Post a Comment