About Me

My photo
Sheffield, England, United Kingdom
Hamba Allah yang berusaha mencari ilmu demi mencapai redhaNya. Seeru a'la barakatillah..

Saturday, 5 January 2013

Half way to go

Alhamdulillah...Allahurabbi... rase lega sangat sekarang,.. at least takde la aku tak lalu makan dok fikir pasal report ni kann.. alhamdulillah esok boleh la teruskan lagi buat report dengan semangat baruu.. dah nampak dah macam mana nak buat dengan report tuu.. alhamdulillah. pertolongan dari Allah.. 



semoga Allah permudahkan urusan aku dan kawan2 aku yang lain yang sedang struggle untuk exam dan porject report.. amiiim


sesungguhnye kekuatan itu memang datang dari Allah.... nothing much can I say.. thanks to Allah for all this.. walaupon rase stress dengan untuk lagi 3 minggu lebih before deadline, tapi kita semua ada Allah yang sentiasa membantu kita.. tak lupa juga kawan2 yang sangat helpful.. with that, we just follow the current and keep on working!

good luck!


No comments:

Post a Comment