About Me

My photo
Sheffield, England, United Kingdom
Hamba Allah yang berusaha mencari ilmu demi mencapai redhaNya. Seeru a'la barakatillah..

Tuesday, 19 November 2013

Final Year Project Presentation

Assalamualaikum..

Rasa dah lama sangat tak update blog ni, last sekali update masa beli kereta.. Alhamdulillah, kereta okay2 aje :)

Hari ni rasa lega sangat, syukur Alhamdulillah.. presentation pertama dah selesai :)) terima kasih Allah sebab permudahkan... kadang2 rasa tak deserved untuk mendapat pertolongan dari Allah, tapi kita ni hamba Allah,  nak mintak tolong pada sapa lagi....

Hari ni 18 November 2013, genap 23 tahun mak dan abah mendirikan rumah tangga... tak sempat nak wish sebab rushing here and there hari ni.. walaupun umur dah 23 tahun, dah ade suami, tapi perangai still macam kanak2 , tak call rumah sehari rasa rindu...

tapi okay pulak aku hidup kat Sheffield ni dah 3 minggu tak jumpe suami :)) kekuatan tu Allah beri dan Allah ambil semula..

Masih lagi busy dengan final year project, assignments, dan persiapan untuk apply kerja. For now, I decided to apply both work and PhD... mana dapat, itu yang aku sambar :))

will update some photos of today later :))

got to back to work.
Semoga Allah merahmati kita..