About Me

My photo
Sheffield, England, United Kingdom
Hamba Allah yang berusaha mencari ilmu demi mencapai redhaNya. Seeru a'la barakatillah..

Sunday, 6 January 2013

Genap 1/2 tahun

Bismillah..

Alhamdulillah.. hari 06012013, genaplah 6 bulan kami berumah tangga. 6 bulan, nampak macam singkat kan? tapi dah banyak suka duka yang kami hadapi.. suka or duka, semua tu kenangan manis bagi saya. alhamdulillah, atas kurniaan Allah, seorang suami yang sangat2 penyayang, a very reliable and helpful one, and everything. susah nak describe..

 Thank you hubby sebab awak banyak sabar dengan karenah saye selama 6 bulan ni.. saye tahu bukan senang nak jaga saye yang tak berape nak matang nii.. inshaAllah, sy akan jadi isteri yang lebih baik untuk awak lepas ni.

I love you sayang.

060712-060113

No comments:

Post a Comment