About Me

My photo
Sheffield, England, United Kingdom
Hamba Allah yang berusaha mencari ilmu demi mencapai redhaNya. Seeru a'la barakatillah..

Saturday, 26 January 2013

6 DAYS to the BIG DEADLINE

salam wbt :)

sedar2 tak sedar dah tinggal lagi 6 hari je untuk submit report design project yang super mencabar niii >_< alhamdulillah atas kurniaan kesihatan yang baik dari Allah... alhamdulillah atas support system yang hebat2 yang always help me when I in need.

Hubby is the one yang tak pernah jemu kejut i bangun awal untuk pergi siapkan report di library. my brilliant supervisor sangat2 helpful and always tell me something new. I have learnt a lot from you my dear supervisor! you are brilliant and wonderful. Even sometimes I get scolded by you for not being able to do this or that, I still happy to learn all this :))

and also to my besties yang always teman i study hari2, sama2 semangat untuk make a progress every day. and also my flatmate (you know it's you that I mean if you happen to read this) :)) haha.. saje panggil flatmate sebab kite je yg duduk kat floor tu. ke ade orang lain? lain la kat atas ade 4 orang. haha. atas sekali paling kesian duduk sorang2.. hehe klaka.

6days yang sangat2 critical.. even though the design is almost settle but still need do some change to produce the best of it.

makin ramai classmates kat library nii..semua sedang membuat pecutan terakhir :) it's the finale week of it!!

and why I pulak boleh ade masa lagi nak taip2 blog niii :D

back to work!
May Allah bless!! amiiin..

Good Luck to all ! No Pain, No Gain.

Salam.

No comments:

Post a Comment