About Me

My photo
Sheffield, England, United Kingdom
Hamba Allah yang berusaha mencari ilmu demi mencapai redhaNya. Seeru a'la barakatillah..

Tuesday, 23 April 2013

Jam tangan untuk abah dan ap :)

Alhamdulillah..

Rasa happy sangat sebab dapat belikan 2 jam tangan yang sangat best niii untuk abah tersayang dan adik saye, ashraf :)) harga pun mesti la best kan ^^ hadiah special sempena birthday mereka.. birthday abah pada 12 April lepas, jam dah pun selamat sampai ke pulau pangkor & what made me happier is that my father like it! :)
jam tangan kulit FOSSIL untuk abah 

Jam Fossil ni saya beli di Swindon Designer Outlet, masa tu on the way to London, singgah jap, ingat nak window shopping je beli barang biasa-biasa je, tup-tup terjumpa jam yang sangat cantik ni, tengah sale pulak tuu.. memang rezeki abah, sebab abah memang nak jam kulit dan permukaan bulat besar :D memang kene sangat la .. haha


Yang terbaru, baru beli semalam, hadiah untuk ashraf pulak.. saya beli online :) nak sangat jam besi kan.. special ni, berhari-hari kakak cari kat internet nak beli yang terbaik untuk ap..

Harap ap happy dan jaga baik-baik jam niii.. special untuk ap supaya lepas ni, ap tak payah susah-susah fikir nak beli jam dah ok? hehe..

kat bawah ni jam ap.. kira hadiah hari jadi ke 17 lah nii k? hehe.. kejap je dah 17 tahun, how fast time flies...huuuuu... nak balikkkk...

ok lahh.. saje update gambar-gambar jam ni sebagai kenangan :)) so that hubungan keluarga sentiasa kukuh, taknak la bila masing-masing dah berkeluarga nanti, hubungan makin renggang. family is everything! semoga kita satu keluarga dapat sama-sama jumpa di syurga nanti .. amiinn...

Lepas ni, beli untuk kak ngah pulak. saje nak belanje, sebagai tanda ingatan :)) nak beli hadiah birthday ape untuk mak ek? (kak ngah tolong bagi idea)

jam tangan CASIO EDIFICE untuk ap :))

ok lahhh...assignment dah siap, masa untuk tidur sekarang :) esok kene bangun awal.. exam in 4 weeks time!

have to struggle!

salam.. :))



No comments:

Post a Comment