About Me

My photo
Sheffield, England, United Kingdom
Hamba Allah yang berusaha mencari ilmu demi mencapai redhaNya. Seeru a'la barakatillah..

Wednesday, 2 October 2013

Trip to Land's End of England


Thank you hubby sebab bawa saya pergi jalan-jalan pergi Land's End of England. sebelum ni tak pernah terfikir pun nak pergi tempat tu, tiba-tiba je hubby ajak, siap tunjuk peta lagi kat saya.

Land's End is the southest and westest part of England.. 


Ape lagi, excited la nak pergi kan. lagi-lagi pergi dengan kereta, bebas nak berhenti kat mana-mana :) Yang sweetnyer, pagi tu hubby masakkan nasi goreng kampung untuk bawa bekal, katanya nak picnic kat tepi pantai... *sweetnyer la hubby i ni* sepatutnyer si isteri la yang masakkan...huhu..

yang kelakarnye, masa sy turun dapur untuk rasa masakan suami tu... sy pun cuba la rasa sesudu.. actually lapar pagi tu.. sebab tu tak payah panggil laju je turun kan ..

"pelik nasi awak ni ".. sy ni dah ler tak pandai masak, lama punya fikir baru sedar rupe-rupenya hubby lupa nak masukkan cili padi!! .. patut la rasa ade yang kurang :) haha.. ape la awak niii..

Land's End


berikutnyer, gambar picnic di st. Ives bay :) dapat jugak aku jejakkan kaki di atas pantai uk.. selama ni duduk kat darat je, nak tengok laut pun susah.. so, rasa happy sangat dapat rasa air lautnyer yang sejukkk dan dapat duduk makan-makan tepi pantai dengan suami :)









To my izz, sorry sangat  sebab movie night kita tak jadi.. terdemam pulak malam tuu... so, balik je terus pengsan. next week kita tengok movie k! :) I hope this half-day-trip would be in our mind even after decades of time. i called it a sweet memories :D thanks to pokdin and piye jugak sebab sudi jalan dengan kitorang :)

p/s: iloveyouhubby!






No comments:

Post a Comment