About Me

My photo
Sheffield, England, United Kingdom
Hamba Allah yang berusaha mencari ilmu demi mencapai redhaNya. Seeru a'la barakatillah..

Thursday, 27 December 2012

Boxing Day!

Assalamualaikum :)

dah 2 hari tak update blog... sibuk sangat dengan report and keluar berjalan ke Bicester designer outlet yang sangat mahal tuuu....

tapi hari niiii, rase happy sangat  sebab dapat beli banyak barang baru untuk diri sendiri :)) dah lama tak shopping banyak2 macam nii.. last sekali masa kawen 5 last summer .. haha.. memang puas hati laa! dua tahun yang lalu sy boxing di sheffield city and meadowhall.. but for the thrid time ni kat Swindon Designer Outlet.. memang terbaik ahh tempat tuuu... hubby drive dalam sejam je perjalanan :)) 
ni la hasil tangkapan hari niiii.. barang i je 120 pund, barang hubby 130 pound 

sekarang ni excited untuk benda lain pulak! lagi 15 minit dah nak gerak ke airport luton! ISTANBUL AKU DATANG!!!! plan nak bawa maggi asam laksa, tapi takde la pulak... haha.. bawa maggi tomyam ngn kari pon jadiii lahhh... haha.. tak sabar nyer.. walaupon project report progress baru 10% i would say.. tapi takpe laahhh ... balik dari Istanbul memang kene pulun betul2 report niiii... haishhh.... nasib laaa.. cuti tak macam cutiiii.. tapi untuk 5 hari niiiii kene make sure enjoy the time and flash back all the seerah!! inshaAllah... berbulan madu sambil belajar! haha..


semangat kan  kitorang beli kasut baru untuk pergi berbulan madu kali kedua
okay! hubby dah panggilll.. dah kene gerakk dahhh... bye Bristol, bye Sheffield, bye UK!

HELLO ISTANBUL!!!
BLUE MOSQUE! I'M COMING!!!

will update more! salam... 
xoxo ^_^



No comments:

Post a Comment