About Me

My photo
Sheffield, England, United Kingdom
Hamba Allah yang berusaha mencari ilmu demi mencapai redhaNya. Seeru a'la barakatillah..

Wednesday, 15 May 2013

Hari melawat Stadium

Melawat stadium dan makan :D

For the first time makan kfc kat uk nii... haha.. pernah sekali kat Meadow hall makan zinger burger je, sebab kawan kata zinger je halal kat situ.. Last few days, ade sorang ni craving for kfc, so pergi la makan... not bad, tapi tak boleh lawan la kfc Malaysia kan.. maklum la, tekak orang Melayu.. ayam kfc uk ni rasa macam a bit tasteless.  tapi, boleh la nak ubat rindu...

rindu gila mashed potato kfc! aaa balik ni nak gi makan ngan abah :) harap2 dapat internship so that boleh beli sokmo kat lumut tu.

on the same day jugak, aku pergi melawat Sheffield Wednesday Stadium.. tau kenape tiba2 pergi melawat stadium? kalau beritahu ni mesti korang pelik.. hubby i pon pelik..

sebab kitorang exam kat stadium tu hujung bulan ni *_* pelikkan , exam kat stadium :P haha.. bukan kat tengah2 padang2 k, kat suite dalam stadium tu... hehe.. dah la jauh, kene naik tram, stop ke 8.. awal2 kene keluar dah.. jauh jugak i nak exam kali ni.. besenye nak pergi exam jalan kaki 5 minit je... :))

wherever it is, exam kene score! inshaAllah... semangat last2 minit pun layann je lahh... @_@

stadium ni tak famous pun tapi unik la.. sebab depan stadium ni, ade sungai ^^ so cool.




unik tak? hahaha... tapi sungai nyer takde la lawa seperti yang anda bayangkan... :) cetek je.. tapi, tenang la dapat tengok sungai sekali sekala :))

okay! back to work! exam next Tuesday!! 
chayok2!!

No comments:

Post a Comment