About Me

My photo
Sheffield, England, United Kingdom
Hamba Allah yang berusaha mencari ilmu demi mencapai redhaNya. Seeru a'la barakatillah..

Monday, 1 July 2013

second half of 2013

Alhamdulillah .. lesen L dah settle.. lepas ni tunggu sebulan then boleh la test jpj.. HAHAHA.. looser giler :P 

hari ni 1 July, supposed start internship hari ni,, tapi, takde vacancy untuk july sebab i lambat apply.. so, ade masa sebulan lagi untuk berehat2... tkde la rehat macam boss pun sbb aku jadi cikgu tuition cuti ni.. boleh la brush up silibus2 sekolah menengah dan sekolah rendah haha :D

Ramadhan dah makin dekat... awkward nyer puasa kali ni, hubby takde.. kalau la uk tu seberang laut,berangan je laaa.. rindu giler kat suami sekarang.. tapi, apa boleh buat, bersusah2 dahulu, bersenang2 kemudian... masing2 ada tugas masing2 sekarang ni..

hari ni dah 1 July.. 6July ni, around 10 pm.. genap lah setahun usia perkahwinan aku dan faiz :))
first anniversary yg sangat dihargai... walaupun berjauhan..

okay, perlu bersiap2 untuk jadi cikgu..
will update again later :)

No comments:

Post a Comment