About Me

My photo
Sheffield, England, United Kingdom
Hamba Allah yang berusaha mencari ilmu demi mencapai redhaNya. Seeru a'la barakatillah..

Monday, 15 July 2013

Salam Ramadhan al-Mubarak 1434 H

Assalamualaikum kepada semua :)

dah bersawang blog ni..sebab masalah connection kat rumah ni...
Alhamdulillah.. masa pantas berlalu, kita sudah pun berada dalam bulan yang mulia.. syukur kepada Allah sebab kita masih diberi peluang untuk menyambut bulan Ramadhan kali ini, bagi mengumpul sebanyak amalan2 kebaikan untuk bekalan di sana yang kekal...

Sedar tak sedar, dah lebih setahun berlalu sejak tarikh pernikahan kami tahun lepas.. tak sempat nak update pasal wedding anniversary kami yang pertama.. alhamdulillah , walaupun berjauhan .. kami tetap tak lupa each other and always remind each other...

update pasal sekarang, sekarang ni saya stay kat rumah, jadi cikgu tuisyen untuk cousin and adik2 kat rumah ni.. inshaAllah lagi 2 minggu saya start internship training di Sapurakencana Petroleum, Lumut... so, sementara tak kerja ni, boleh la luangkan masa untuk ibadah2 bulan Ramadhan..

okay.. lagi setengah jam nak berbuka... nak hidang2 makanan...

selamat berbuka semua :)

Ramadhan Kareem!

:))


No comments:

Post a Comment